Általános jogi tanácsadás, képviselet

Irodánk a társaságok, vállalkozások működésének általános jogi támogatását végzi a legkülönbözőbb területeken, ennek során támogatja a társaságok alapítását, működését, gazdasági és a cégjogi eseményeket.

Az Iroda általános jogi tanácsadást nyújt több és jelentős önkormányzatnak és különböző intézmények, szervezetek részére.

A tevékenységünk természetszerűleg kiterjed ügyfeleink peres és nem peres eljárásokhoz kapcsolódó jogi képviseletének ellátására is. Az Iroda számos és jelentős, bonyolult gazdasági természetű jogvitában vett részt jogi képviselőként, ahol rendszerint sikerrel járt el, az ilyen eljárások között több választottbírósági eljárásként folyt.   

Az általános jogi tanácsadás keretében a folyamatok jogi menedzselésének optimális és tervezett ellátására törekszünk, amely során célunk, hogy az adott ügyet lehetőség szerint a szerződéskötéstől az esetleges jogvitáig átfogóan képviseljük.

Az általános jogi tanácsadás keretében az állami támogatások, pályázati források felhasználásának, elszámolásának jogi támogatását is biztosítjuk, ennek keretében az állami szervekkel kapcsolatos eljárásokat, engedélyezést, a kapcsolódó közbeszerzéseket támogatjuk. 

A tevékenység főbb keretei: - Szerződések, szerződésminták kidolgozása, a szerződéskötés és teljesítés, elszámolás jogi támogatása. - Beszerzési folyamatok támogatása. – Közbeszerzési eljárások jogi kezelése, ajánlatkérői és ajánlattevői oldalon, eljárások bonyolítása, vitarendezés, a jogorvoslati képviselet. - Társaságok alapítása, társasági dokumentumok és ezek módosításainak kidolgozása, a társaságok szerveinek jogi segítése, a cégbírósági eljárásban vett képviselet, a részvényesi, tulajdonosi kapcsolatok jogi támogatása, mindezekhez szükséges megállapodások elkészítése. – A gazdálkodás irányításával kapcsolatos jogi feladatok támogatása, a vezetői felelősségre is kiterjedően. – Napi szintű jogi tanácsadás. - Alkalmazási, munkajogi kérdések jogi kezelése, képviselete. – Adózási kérdések jogi tanácsadása, képviselete. – Befektetési ügyekben és projektfolyamatokban, szervezési kérdésekben történő jogi tanácsadás.

Külön említjük a tranzakciós területen végzett jogi szolgáltatásokat, amelyek kapcsolódnak: - felvásárlásokhoz, - átvilágításhoz, - tranzakciós dokumentumok készítéséhez, - PPP konstrukciókhoz, - üzletágak, tevékenységek átruházásához.   

Referenciák

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com