DR. BERECZKI MÁTÉ ügyvéd

Szakmai tevékenységének főbb területei: a gazdasági jog, a szerződések joga, a polgári magánjog területei, a perjog, a civil szervezetek joga, adójog.

Nyelvismerete: Magyar, Angol.

Dr. Bereczki Máté ügyvéd 2016. évben végzett a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Szakmai tevékenységét a Kovács Ügyvédi Irodában kezdte ügyvédjelöltként.

Az egyetem elvégzése után eredményesen illeszkedett be az Iroda és az Ügyvédi Társulás tevékenységébe, ahol elméleti ismereteinek fejlesztése mellett gyakorlati tapasztalatokat is szerzett, elméleti tudását az ügyvédi kamara által szervezett oktatáson és képzésen mélyítette el.

Dr. Bereczki Máté

Tevékenységében folyamatosan részt vett az Iroda állandó és eseti megbízóit érintő ügyek kezelésében, mindezek során egyes ügyfelek ügyeinek viteléért önállóan felelt. Szakmai tevékenysége során támogatta az adójogot érintő eljárásokat (adóeljárások és adózást érintő büntető eljárások), továbbá jelentős peres gyakorlatot is szerzett, valamint felelt a peren kívüli eljárások (cégeljárások, civil szervezetek eljárásai, FMH eljárások) koordinálásáért és viteléért.

Jogi Szakvizsgáját 2020. évben tette le elismerésre méltó eredménnyel.

2020. 09. 09. naptól ügyvédként a Debreceni Ügyvédi Kamara tagja. Ügyvédi tevékenységében az Irodával együttműködve jár el, ezzel teljes jogú ügyvéd partnere az Irodának.

Dr. Nagy, Kovács és Herczeg Ügyvédi Társulás 

Az Irodával együttműködő partnereket magában foglaló Ügyvédi Társulás 2009-től működik debreceni székhellyel, a társulás ügyvédei és ügyvédjelöltjei a jog számos területén tevékenykednek és rendelkeznek szakmai tapasztalattal, gyakorlattal.

A gyakorolt szakmai területek főként: a gazdasági és társasági jog, a polgári jog és a polgári perjog, a közigazgatási eljárások és peres eljárások joga, a gazdasági büntetőjog és a büntető eljárások joga.

Az Ügyvédi Társulás vezetője DR. NAGY JÓZSEF ügyvéd, aki a Debreceni Ügyvédi Kamara tagja és Titkára.

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com